Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısı
Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısı
Meclis Üyemiz Ayşe Deniz, Halkla İlişkiler Sorumlumuz Nur Kalıntaş, AB Proje Koordinatörümüz Pelin Konar, AB Proje Sorumlumuz Göksu Yıldız, Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Cemal Evsen ve Usta Öğretici Ayşe Saz ile birlikte Odamız ev sahipliğinde Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısını gerçekleştirdik.
Toplantı kapsamında projemizle beraber ilk kez uygulanacak olan "Coğrafi İşaretli Ürünler Kursu" hakkında içerik, yöntem ve uygulama planlamaları görüşüldü.
Keşan TSO olarak bölgemizi geliştirecek tüm projelerde öncü olmaya devam ediyoruz.
DIĞER ETKİNLİKLER
-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
29-10-2024 10:59 -
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni
29-10-2024 10:57 -
18. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı
04-10-2024 10:50 -
İpsala 23. Kel Aliço Pehlivan’ı Anma Yağlı Güreşler Festivali
20-09-2024 10:45 -
23. ipsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı
18-09-2024 10:43 -
KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı
19-09-2024 10:41 -
İpsala Çeltik Hasadı 2024
17-09-2024 10:40 -
32. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı
04-09-2024 10:35 -
CEF Çerkezköy Endüstriyel Fuarı
04-09-2024 10:34 -
Gençlerle Birlikte Güvenli Geleceğe Yürüyoruz Avrupa Birliği Projesinin Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi
25-07-2024 00:00