Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısı
Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısı
Meclis Üyemiz Ayşe Deniz, Halkla İlişkiler Sorumlumuz Nur Kalıntaş, AB Proje Koordinatörümüz Pelin Konar, AB Proje Sorumlumuz Göksu Yıldız, Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Cemal Evsen ve Usta Öğretici Ayşe Saz ile birlikte Odamız ev sahipliğinde Saros Gastronomi Merkezi Projesi Çalışma Toplantısını gerçekleştirdik.
Toplantı kapsamında projemizle beraber ilk kez uygulanacak olan "Coğrafi İşaretli Ürünler Kursu" hakkında içerik, yöntem ve uygulama planlamaları görüşüldü.
Keşan TSO olarak bölgemizi geliştirecek tüm projelerde öncü olmaya devam ediyoruz.
DIĞER ETKİNLİKLER
-
İş Geliştirme Desteği Bilgilendirme Toplantısı
24-12-2024 15:00 -
18. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı
04-10-2024 10:50 -
23. ipsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı
18-09-2024 10:43 -
KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı
19-09-2024 10:41 -
32. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı
04-09-2024 10:35 -
CEF Çerkezköy Endüstriyel Fuarı
04-09-2024 10:34 -
Bulgarca Dil Kursu
07-06-2024 00:00 -
TOBBUYUM Arabuluculuk ve Tahkimin Türkiye Uygulamaları Semineri
01-06-2024 00:00 -
METEK III / Uluslararası Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi ve Kredili Modüler Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konferansı
29-05-2024 00:00 -
Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Automechanika İstanbul Fuarındayız
26-05-2024 00:00